nieuw

De essentie om alles voor elkaar te krijgen. Windows 11 Home is voor gezinnen en kleine bedrijven die klassieke Office-apps en e-mail willen.

Dit is een Windows 11 download home versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

 

Windows 11 Home

Nieuwe updates in Windows 11:
Microsoft Teams: gratis bellen of chatten vanaf je desktop
Widgets voor nieuws, informatie en entertainment
Nieuwe Microsoft Store
Nieuw niveau van gaming met realistische grafische capaciteiten
Windows 11 draait om technische verbinding met medestudenten, collega’s, familie en vrienden. Het biedt een rustige ruimte, met verbeteringen voor jouw creatieve uitingen.

Er is een verjongd startmenu en een aantal nieuwe functies in apps die je dagelijks gebruikt zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Daardoor kun je je productiviteit optimaliseren.

Deze versie van Windows biedt nieuwe mogelijkheden voor gamers met de realistische grafische capaciteiten. Windows 11 maakt het bovendien nog makkelijker om te multitasken. Het geeft je toegang tot apps, heeft snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.

Op welke apparaten kan Windows 11?
Windows 11 is beschikbaarheid op de meest uiteenlopende apparaten. Enkel Windows 10-pc’s zijn up te graden naar Windows 11.

De Check: is je pc klaar voor Windows 11?
Wil je weten of jouw apparaat ook compatibel is met de nieuwste Windowsversie? Je kunt met onderstaande checklist nagaan of jouw apparaat mogelijk geschikt is voor Windows 11.

Systeemvereisten:
Om de betrouwbaarheid, beveiliging en compatibiliteit van Windows 11 te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat je apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. De processor moet minimaal 1 GHz of sneller zijn, met 2 of meer cores. Daarnaast moet het een 64-bits processor zijn, of een systeem op een chip (SoC). Het minimale werkgeheugen voor Windows 11 moet 4 GB RAM zijn. Daarnaast moet de opslagruimte op het apparaat 64 GB of groter zijn.

Systeemfirmware moet geschikt zijn voor UEFI Secure Boot. Daarnaast moet je TPM versie 2.0 zijn. TPM staat voor Trusted Platform Module. Je kunt op internet opzoeken hoe je je pc kunt activeren om aan de systeemfirmware- en TPM-vereisten te voldoen.

Het kan zijn dat Windows 11 niet op jouw apparaat kan draaien en dat je nog niet toe bent aan een nieuw apparaat. Mocht je beschikking hebben tot Windows 10, wees gerust: Windows 10 wordt in ieder geval tot en met 14 oktober 2025 ondersteund.

nieuw
  • Windows 11 pro digitale licentie
  • Inclusief installatie handleiding
  • Te gebruiken in alle talen, waaronder Neaderlands
  • 100% installatiegarantie
  • Licentie is onbeperkt geldig
  • Te gebruiken op één apparaat/computer
  • Licentie en software worden direct geleverd per mail

Windows 11 Professional

Maak kennis met Windows 11 Een nieuwe Windows-ervaring die u dichterbij de mensen en dingen brengt waar u van houdt.
Windows 11 heeft een frisse look en brengt u in een rustige en creatieve omgeving waar u uw passies kunt uitleven met een frisse beleving. Van een vernieuwd Start-menu tot nieuwe manieren om contact te maken met uw favoriete mensen, nieuws, games en inhoud, Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, te uiten en te creëren.

Maximaliseer uw productiviteit Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die u nodig hebt en multitask met tools zoals Snap lay-outs, desktops en een nieuwe, meer intuïtieve redocking-ervaring.

Een compleet nieuwe ervaring
Streef uw interesses na en maximaliseer uw productiviteit met het nieuwe Windows 11 Pro – ontworpen met tools om u te helpen multitasken, denken en uw creativiteit en connecties te ondersteunen – eenvoudig en intuïtief.

Modern en terughoudend: het gebruiksvriendelijke ontwerp van Windows 11 Pro. Het startmenu bevindt zich in het midden van de taakbalk en maakt gebruik van de cloud en Microsoft 365 om de meest recent gebruikte bestanden weer te geven – zelfs als deze eerder zijn geopend op een Android- of iOS-apparaat.

Microsoft Teams-integratie: sneller verbinding maken
In Windows 11 Pro is Microsoft Teams direct geïntegreerd in de taakbalk. Hierdoor kunnen gebruikers nog sneller in contact komen met anderen via chat, tekst, spraak of video – ongeacht of de ander een Windows-, Android- of iOS-apparaat gebruikt. Teams-functies zoals dempen of scherm delen zullen in de toekomst ook direct vanuit de taakbalk beschikbaar zijn.

Geoptimaliseerde aanraak-, pen- en spraakbediening
De nieuwe generatie Windows biedt verbeterde aanraak-, pen- en spraakbediening. Op tablets zonder toetsenbord staan de pictogrammen in het systeemvak verder uit elkaar.

Windows kan eenvoudig worden verplaatst of van grootte worden veranderd. Windows 11 kan ook worden bediend met gebaren op tablets zonder toetsenbord. Als gebruikers met een pen werken, krijgen ze haptische feedback in de vorm van trillingen terwijl ze klikken, schetsen of schrijven. Windows 11 wordt geleverd met verbeterde spraakinvoer – het kan automatisch leestekens instellen en spraakopdrachten uitvoeren.

Systeemeisen

Om de betrouwbaarheid, beveiliging en compatibiliteit van Windows 11 te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat je apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. De processor moet minimaal 1 GHz of sneller zijn, met 2 of meer cores. Daarnaast moet het een 64-bits processor zijn, of een systeem op een chip (SoC). Het minimale werkgeheugen voor Windows 11 moet 4 GB RAM zijn. Daarnaast moet de opslagruimte op het apparaat 64 GB of groter zijn.

Systeemfirmware moet geschikt zijn voor UEFI Secure Boot. Daarnaast moet je TPM versie 2.0 zijn. TPM staat voor Trusted Platform Module. Je kunt op internet opzoeken hoe je je pc kunt activeren om aan de systeemfirmware- en TPM-vereisten te voldoen.

Het kan zijn dat Windows 11 niet op jouw apparaat kan draaien en dat je nog niet toe bent aan een nieuw apparaat. Mocht je beschikking hebben tot Windows 10, wees gerust: Windows 10 wordt in ieder geval tot en met 14 oktober 2025 ondersteund.

nieuw

Office 2021 Professional Plus is ontworpen om u te helpen sneller te creëren en te organiseren met tijdbesparende functies, een nieuwe moderne look en ingebouwde samenwerkingstools. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op OneDrive en ze overal openen.

LET OP: Voor dit product heeft u Windows nodig!

Dit is een Office 2021 Professional Plus download -versie. U ontvangt per E-mail een digitale download + activatie code.

 

Microsoft office 2021 Professional Plus

Microsoft office 2021 Professional Plus voor Windows 10 is de opvolger van Office 2019 Professional Plus. Deze editie van Office 2021 bevat de meest uitgebreide collectie applicaties. O.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access zitten in dit pakket.

Wil jij gebruik maken van het nieuwste Office pakket maar niet maandelijks hiervoor moeten betalen? Dan is deze editie van Office 2021 perfect voor jou. Je krijgt alle bekende applicaties met de laatste en nieuwste updates voor een eenmalige bedrag.

Nieuwe features in Office 2021
Microsoft heeft in Office 2021 tientallen nieuwe features toegevoegd. Helaas zijn niet alle features beschikbaar voor gebruikers die kiezen voor een eenmalige betaling. Voor de updates welke online samenwerken vergemakkelijken heb je helaas een Office 365 Abonnement nodig.

Hier onder volgen nieuwe functies welke wel beschikbaar zijn in Office 2021 met een licentie voor eenmalige activatie.

XLOOKUP
Iedere ervaren excel gebruiker kent het wel. de VLOOKUP functie doet nooit precies wat jouw bedoeling is. In Excel 2021 heeft Microsoft een nieuwe functie toegevoegd genaamd XLOOKUP welke al je problemen verhelpt. Nu hoef je nooit meer te struwelen met VLOOKUP.

Dynamic Arrays
Je kunt in Excel 2021 kun Arrays genereren. Een array is een collectie van informatie. Wanneer je een formule maakt waar meerdere waardes uit komen wordt dit een Array. Deze kun je vervolgens sorteren, filteren en meer. De waardes worden hierna onder elkaar weergegeven in jouw spreadsheet.

XMATCH
De nieuwe functie XMATCH is eigenlijk vergelijkbaar met XLOOKUP. Waar XLOOKUP echter een waarde geeft uit d geselecteerde kolom geeft XMATCH alleen aan op welke regel de gezochte waarde te vinden is.

Presentaties opnemen
Powerpoint 2021 geeft je nu de mogelijkheid om jouw presentatie in te spreken. Dit kan met alleen audio of met video en audio. Op deze manier kun je jouw presentatie volledig digitaal aanleveren. Je kunt per slide een fragment opnemen of een lange opname maken.

Ink Replay
Met Ink Replay in Powerpoint 2021 kun je in jouw presentatie tekenen. Tekenen opzicht is niets nieuws maar nu kun jouw tekening laten animeren zodat de toeschouwers echt lijn voor lijn jouw tekening ontstaan. Dit kan ik veel situaties handig zijn om complexere tekeningen uit te leggen.

Vertalingen
In Outlook 2021 heeft Microsoft de optie toegevoegd om ontvangen e-mail berichten realtime te vertalen. Zo heb je nooit meer last van een taal barrière wanneer je mensen uit het buitenland e-mails.

Zoeken in Outlook 2021
Het zoeken van e-mails, contacten, afspraken en meer is flink op de schop genomen. In Office 2021 is er 1 centrale zoekbalk waar in je alles terug kunt vinden. Begin simpelweg te typen wat jij zoekt en Outlook vind dit direct voor je.

Immersive Reader
Voor diegenen die moeite hebben met lezen of moeilijk kunnen focussen heeft Microsoft de Immersive Reader toegevoegd aan Word 2021. Hiermee kun je kleuren, spacing, afmetingen en meer zo optimaliseren waardoor jij gefocust door een document kun lezen. Ook kun je Word 2021 jouw document laten voorlezen zodat je alleen maar hoef te luisteren.